Doutzen Kroes uit de kleren voor dance4life op Sensation

Foto: Freek Bottema

Foto: Freek Bottema

De wereldpremière van Sensation Into the Wild vond afgelopen zaterdag plaats in de Amsterdam ArenA. Ook dit jaar steunt Sensation dance4life, de organisatie die samen met jongeren werkt aan een wereld zonder aids. Op 6 juli is door Sensation en dance4life € 323.600 ingezameld.

De opbrengst kwam tot stand door onder andere de donatie uit de kaartverkoop en een veiling. Voorafgaand aan Sensation Amsterdam organiseerden Sensation en dance4life voor de vijfde keer een diner voor de ‘friends4life’, personen die jaarlijks een substantieel bedrag doneren aan dance4life. Tijdens het diner dat verzorgd werd door Ron Blaauw en gepresenteerd werd door dance4life ambassadeur Nikkie Plessen, werden 16 unieke items geveild. Onder leiding van veilingmeester Jan Wolter van den Berg werden onder andere een lunch met Lilianne Ploumen, minister van Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking, en een wedstrijd voetballen met vrienden in de Amsterdam ArenA geveild.

Doutzen Kroes uit de kleren
De veiling eindigde met een veilingstuk van dance4life ambassadeur Doutzen Kroes. Het topmodel veilde verschillende backstage items van Victoria´s Secret shows en besloot ter plekke ook de Herve Leger jurk die ze aanhad te veilen.

Doutzen Kroes: “Normaal ga ik alleen uit de kleren voor Victoria’s Secret, maar voor dance4life wil ik wel een uitzondering maken! Daarom besloot ik ook mijn jurk aan te bieden voor de veiling. Ik weet hoe hard het werk dat dance4life doet nodig is. Onveilige seks is nog steeds een van de grootste bedreigingen voor de gezondheid van jongeren wereldwijd. En dat kan echt anders! Ik weet zeker dat de opbrengst van mijn kleding en alle andere veilingitems daar weer een beetje aan kunnen bijdragen.”

Ook diverse andere ambassadeurs boden een veilingitem aan. Onder andere een stylingsessie door Nikkie Plessen, een dag op tour met hard style DJ Headhunterz bij Tomorrowland en bijdragen van Fedde le Grand, Erik Arbores, Lange Frans en The Partysquad zorgden ervoor dat de totaalopbrengst van de veiling kwam op € 117.600. Dit jaar komt de opbrengst van de veiling ten goede aan het scholenprogramma van dance4life in Nederland, waardoor Nederlandse scholieren seksuele voorlichting krijgen en zelf in actie komen voor een wereld zonder aids.

Lees ook:Scholieren halen € 135.886 op voor dance4life
Lees ook:Duizenden jongeren dansen tijdens dance4life event 2011
Lees ook:Eva Simons, DJ Hardwell en zwangere dames Nikkie Plessen en Doutzen Kroes op de rode loper voor dance4life
Lees ook:Doutzen Kroes vindt lengte penis niet zo belangrijk
Lees ook:Doutzen Kroes en staatssecretaris Ben Knapen over seks

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>