Overal online met PlayStation Vita en Vodafone

Vodafone Nederland biedt, in samenwerking met Sony Computer Entertainment, de PlayStation Vita Wifi + 3G aan. Het device ligt vanaf 22 februari in de winkel. Je kunt je nu al preregistreren.

Doordat de PS Vita in combinatie met Vodafone prepaid internet aangeschaft kan worden, kan gamen nu echt overal en altijd online door gebruik van 3G. Via het Vodafone netwerk hebben consumenten direct en altijd toegang tot het PlayStation Network en de PlayStation Store. Het device beschikt over social network features zoals- Twitter, Facebook, Flickr, Foursquare en mediatoepassingen als video’s, muziek en foto’s. Vodafone is de exclusieve provider die de netwerk connectie voor de PS Vita 3G levert. De PS Vita Wifi + 3G met Vodafone Prepaid Mobiel Internet kost EUR 299,-.

Met de Vodafone PS Vita simkaart hebben klanten met een PS Vita 3G toestel toegang tot het Vodafone netwerk. Door gebruik te maken van prepaid internet zijn klanten niet gebonden aan een abonnement. De simkaart is direct actief en klanten ontvangen na registratie gratis datategoed à EUR 12,50. Daarnaast krijgen klanten met deze simkaart na opwaardering van minimaal EUR 20 een code waarmee ze het volledige spel WipEout 2048 (normale prijs EUR 39,99) gratis kunnen downloaden.

Voor gebruik van de Vodafone PS Vita Simkaart geldt het reguliere mobiel breedband tarief van EUR 0,33/MB en zijn de reguliere Prepaid Mobiel breedband bundels beschikbaar. Er is keuze tussen een dag-, week-, maand-, of kwartaalbundel.

Klik hier voor meer informatie en/of preregistratie.

Lees ook:PlayStation Vita is ultieme gaming must-have
Lees ook:Vodafone klanten bellen gratis van 2 tot en met 5 mei
Lees ook:Alle klanten T-Mobile krijgen toegang tot 4G netwerk
Lees ook:Nederlander voorzichtig met mobiel internet in buitenland
Lees ook:Supersnel 4G mobiel internet vanaf deze zomer via Vodafone

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Overal online met PlayStation Vita en Vodafone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>