Bring it on! zoekt beste popscene vrijwilliger

Na een succesvolle eerste editie presenteert het NCRV 3 FM-programma Bring it on! de verkiezing Volunteer of the Year 2012. Met deze contest worden de hardwerkende poppodium- en festivalvrijwilligers in het zonnetje gezet. Tot zondag 19 februari kan worden gestemd op de beste poppodiumvrijwilliger van Nederland.

De vrijwilligers zorgen er namelijk voor dat alles op rolletjes loopt. Ze verkopen muntjes, zijn roadie, koken de lekkerste pasta voor muzikanten, hangen het licht in, mixen het geluid, ontwerpen posters, maken schoon. Duizenden vrijwilligers zijn elke week achter de schermen actief om popconcerten mogelijk te maken.

Na de stemronde in februari vindt op zondag 18 maart de finale plaats in een rechtstreekse uitzending vanuit poppodium De Vorstin in Hilversum. Een onafhankelijke jury, bestaande uit onder anderen Alice Leijten (bestuurslid van vereniging Nederlandse Organisatie Vrijwilligerswerk) en Klaas Knooihuizen (eindredacteur online popmagazine Live XS) kiest uit vier finalisten de winnaar. De prijs bestaat uit een trofee en een vip-behandeling bij een Mojo-concert in Nederland van een bekende buitenlandse artiest.

Het 3 FM-programma Bring it on! is elke zondagavond van 18.00 tot 20.00 uur te beluisteren. Stemmen kan via de site.

Lees ook:Eerste ‘Roze Markt’ van Nederland in de Amsterdamse Poort
Lees ook:Mascha Versteeg (QuaRijn) Beste Calibris Praktijkopleider
Lees ook:Darters Barney en Mighty Mike verdedigen Oranje
Lees ook:Dutch Dance Days bij SLAM!FM – beste dj’s live in de studio
Lees ook:Kinderen verbluffen jury Junior MasterChef

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>